Blago - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Razno (stvari koje su vezane za zakopano blago) (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-7.html) +--- Forum: Razno (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-73.html) +--- Tema: Blago (/thread-3716.html) |
Odg: Blago - vodenicar - 30-06-2014 Nemam ja nikakve veze sa picerijama, niti ih volim nesto, ne kapiram jel supermoderator ovde tvrdi da je on vlasnik jedne ili nesto sarkasticno prica... Uglavnom ne razumem nacin na koji vecina vas prica, nesto nepovezano lupate kao duhoviti ste, mozda jer ste navijaci tog malog kluba, rekoh takvi nek se ne javljau, zelim saradnju sa Zvezdasima, sem ako nude izuzetne novcane ponude.. inace idite okopavajte jna grobove i titove katakombe, sanse su znatne da tu ima nesto. Priznajem da nisam najbolje objasnio sve ovo. Nisam vican objasnjavanju, a i umor me hvata oko ponoci kad kuckam. Ali sigurno nisam ovde slucajno i iz dosade. Posle svega sto mi je taj flajer ukazao, nesto mora da postoji. Prvo naziv te picerije nosi jak simbolizam, drugo, nekoliko dana posle, nalaska flajera u sanducetu, otisao sam do picerije i ona je bila zatvorena i prazna, a i danas ne radi, gde je tu logika da se neko reklamira a radnja zatvorena?! pogledavsi kroz prozor zamracene radnje, ucinilo mi se da vidim nesto nalik Zavetnom kovcegu. Kasnije mi je to vise delovalo kao neki ormar, shank.. no ipak, ako blago nije u piceriji, (koju treba proveriti jer mozda je tu neka teleport kapija) onda je ona kljucni znak, odrednica ka ciljanoj meti, ili metama, jer mozda ako bi se neki razliciti proracuni izveli, vise lokacija bi trebalo kopati. :-X Odg: Blago - leopard sa - 30-06-2014 pirocanci mudro cute ima li neka pica i za nas Odg: Blago - Timakumminus - 30-06-2014 Samo za pirocance recept za uspesnu picu glasi ovako..... pozajmi od komsije 2jaja....... xexexe izvini morao sam ......vodenicar taj kovceg trazi ceo svet....elem niko ne zna da li stvarno postoji ili je samo mit......i da to sto ti se pricinjava nesto i iz toga izvodis zakljucke malo vise mi deluje kako da kazem kao neko stanje dusevne ne ravnoteze.....ili (tautoloska recenica je ovo sto izvodim) si pak vidovit i imas 6culo odnosno kao ste je receno ovde prividja ti se nesto sto ne mora da znaci da je realno to sto ti i mislis mada zanimljivo na dalje da te slusa covek....pozdrav .p.s za rimljanina sta cekas asovi u ruke i kopaj pogledaj mozes se obogatis kao faraon 95%kod aksija i ovde neverovatnih 100% ja ne bi dugo cekao ,xexexexe. Odg: Blago - leopard sa - 30-06-2014 za jajca ti oprastamo cak ce da damo i nasa za vase pice nismo mi bas tolko skrtice jebiga morao sam ovo da napisem Odg: Blago - rimljanin - 30-06-2014 Tima, ja coveku ne zameram nista,svako ima pravo da lupa sta hoce,i da fantazira,nije zabranjeno...ali zajebano je to kad u glavi izgore neke licne(ZICKE) pa se pomesaju faze i dodje do spoja...idi pa razmrsi to,boze ne sudi! ps.ali dobro je to,jer kad bi svi mi na ovom svetu bili isti onda ovaj svet ne bi bio zanimljiv veliki pozdrav i napred PARTIZAN ;D Odg: Blago - Timpolok - 30-06-2014 Ovom čoveku jedino Himovich moze da obljasni sta je kljuc! Mi svi ostali se džabe trudimo... Vodeničar mora da zna da nem ništa bez srne, ako klesanu srnu nije vide u toj pizzeriji sve je prazno.... ;D (30-06-2014, 01:16 AM)vodenicar link Piše: ipak, ako blago nije u piceriji, (koju treba proveriti jer mozda je tu neka teleport kapija) onda je ona kljucni znak... ...ako je ovakva beseda dok zvezda nije upekla šta će biti kad udare ozbiljnije vrućine? Odg: Blago - zivkovic.branimir@yahoo.c - 30-06-2014 Ostrvo hrastova kod Halifaksa, Etiopijski Aksum na izvoru Nila, Rozalinska kapela kod Edinburga, planina Pizga u Jordanu... Rasovati kamen u Bugarskoj, Manastir Kovilj u Vojvodini, Centar Beograda na Uscu dveju reka, Rtanj... Franklin Delano Ruzvelt, Indijana Dzons, Kosac, Teslini decaci... Da li je vec doslo pravo vreme da tocak istorije bude pokrenut od tocka ...vodenicnog ? Odg: Blago - milan - 30-06-2014 @vodenicar Rođo, jes da sam neki patizanovac, ali da te upitam nešto. Da li ti je ovaj avatar tvoj sas zmijče štosi jede rep i taj trougao, baš nešto sasvim slučajno izabrano ili fali još jedno okce u taj trouglić pa da sve bude kompletno u tvom avataru? Pitam tek reda radi, jer mislim da te ovi nešto ne razumeju baš naročito Odg: Blago - marsovac - 30-06-2014 Da se i ja ukljucim.... Tako je Milane, potpuno si u pravu i ja jos nesto da dodam.. VODENICAR nije tek puko ime, covek je naravno izabrao upravo to ime jer ga tako i zovu... A zasto se bas ovde oglasava, to on zna... Anunaki Odg: Blago - vodenicar - 01-07-2014 avatar je alhemijski simbol. prizivam zlato. nik nema bliske veze sa avatarom, uzeo sam ga zbog Save Savanovica. kad sam se registrovao pre vise meseci, ne pamtim sta, valjda sam nesto nanjusio, mozda neko od vas zna.. kakave veze SS ima sa blagom.... (izuzev sto nemci sad dadose gol, na putu ka trofeju, dok sam kucao ss.) |