NOKTA VELOX ONE - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Komentari i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-62.html) +--- Tema: NOKTA VELOX ONE (/thread-221.html) |
Odg: NOKTA VELOX ONE - Timakumminus - 26-05-2013 au ovo prelazi iz dramu u realizam bice poucno da posmatram 8) Odg: NOKTA VELOX ONE - orbit - 26-05-2013 Da jos jedna izgovorena laz ti amateri su kupili detektor u novembru mesecu 2012 dali je to godinu dana , i posle isli zimus na mnus 10 , 15 stepeni da traze nugets pri tim vremenskim prilikama oni koji nesto znaju znaju da se baterije brzo prazne drugo pricali mi ljudi da su usice sonde unistene posle prvih mesec dana rada a sami pricali ,da su prvi detektor koji kupili vec isplatili i sad vise neznaju sta ce tolko im detektori ne valjaju da su tebe zamolili da im nadjes preostalo grumenje zlata sto ostalo a ti si sa tvojom noktom naso preostalih 30 kila svaka cast eto ja zbog ljudi jer u svom zivotu najvise mrzim ljude koji lazu zato i ponavljam ti si pretpostavljam jos jedan ekspert daj da testiramo i svima napisemo da svi ovde vide ko je u pravu eto ako bude da moj detektor ne valja ja cu i sam napisati da ne valja i da ga nokta pobedila cestitacu ti na tome ! Odg: NOKTA VELOX ONE - citytaxi - 26-05-2013 Evo da se prikljucim i ja ovoj diskusiji sa jednim dobrim predlogom. Da dogovorimo dan ja imam poligon , testiramo Crnijevu Noktu i Orbitov Geolokator , naravno ako se slazete . Ja dolazim po obojicu posto znam odakle ste i sve to lepo zabelezimo kamerom, pa posle po zelji mozemo da postavimo na forum ,mislim da prepucavanjem ne postizete nista . Eto drugarskog predloga o testiranju aparata o mom trosku prevoza , hrane i pica . DALI SE SLAZETE ? ? ? Odg: NOKTA VELOX ONE - dr.jare - 26-05-2013 crni brate nisi trebao orbita da diras u detektor... po tom pitanju postaje jako agresivan i hoce da bije... najbolje da sacekas da se on malo "ohladi" pa onda na uporedni test... Odg: NOKTA VELOX ONE - crni1 - 26-05-2013 Orbite nije mi namera da se svađam sa bilo kim ali i ta druga dvojica koji su bili kod tebe rade u društvu sa onim drugim kojima si prodao detektore.Bili su kod tebe da vide tvoje detektore i odustali od kupovine(vidiš da sam obavešten),mada ti još neznaš.Da imam auto i nikad ne bežim od testa ili istine ali nemam vremena imam svoje obaveze i ne volim da se dokazujem,takmičim,meni je ovo hobi.Ako bolje pogledaš po forumima(hobidetektori i td.) ja sam čak i hvalio tvoje detektore i rekao da su bolji od mnogih fabričkih pa sam i ja imao problema i svađe sa ostalim članovima. Da u pravu si za sondu da su razbili i da su radili cele zime ali bez mene,grešiš ja sam druga osoba.Tačna je i priča da su detektore otplatili ali su se svi međusobno posvađali,pa onda ponaosob dolaze kod mene i mole da idem sa njima.Međutim ja sa takvim osobama ne radim,svaka čast pojedincima iz te grupe kojima sam pomogao nekoliko puta. Nemam potrebe da se dopisujem na pp jer ja ništa ne krijem,a svako sa svojim detektorm može da radi šta hoće(čačka,muva,razbije) i ja moje čačkam kad imam potrebe za tim,zašto da ne i nikom se nisam žalio zbog toga. Samo kaži mi molim te šta sam ja to slagao? Nokta je bolji detektor od tvojih pojačanih cezara sa boosterom,to je činjenica,a ne kažem da u međuvremenu možda nisi napravio i nešto bolje,ja to neznam. A kad budem video tvoj ili bilo čiji bolji detektor kupiću i njega. City brate nisam komentarisao Orbitov Geolokator jer ga nikad nisam ni video i nemogu komentarisati. dr.jare ja sam iz zajeb... familije neplašim se ničeg, nikog i ne stidim se istine,smatram ovo drugarskim i prijateljskim ćaskanjem i razmenom mišljenja. Odg: NOKTA VELOX ONE - Timakumminus - 26-05-2013 hm..... sada idemo iz realizam u grupnjak pa ovo bre bolje od farme i velikog brata samo nastavite bas zanimljivo Odg: NOKTA VELOX ONE - citytaxi - 26-05-2013 Nebudi nakraj srca Timakumminus , evo javno te pozivam na takmicenje neznam koju masinu posedujes ,ali ako nista drugo imas mogucnost izbora,da budes sudija ili snimatelj . Rode sve po zelji samo bez svadje, tu smo da se druzimo ! Odg: NOKTA VELOX ONE - Timakumminus - 26-05-2013 malo ih zezam ....ja se drzim onog naseg politickog stava neutralan sam mogu jedino da posmatram a prepirke su svakodnevnica ...cak sta vise posto nismo deca nece da se zavrsi fatalno odrasli smo ljudi hormoni ne luduju vise kao nekada a masinu nemam neku gti 2500 tako da sam izgubio vec u startu sem ako mi dozvole raslje....onda...... : nego ajde necu da potpali kolege na kraj cu ja da najebem zbog moje raslje koje su superiornije i 100%bolje,dublje,preciznije i manje kostaju od pomenuti uredjaji .......mislim da se niko ne ljuti raslje forever 8) Odg: NOKTA VELOX ONE - orbit - 26-05-2013 Pa vidis doktore nisu svi ko ti , ti vredjas ljude a ne komenterises za razliku od drugih ja sam za testiranje uvek pozdrav za sve ali od svadje nema nista na vasu zalost Odg: NOKTA VELOX ONE - Coleman - 18-08-2013 Nokta je fenomenalan aparat!Iskreno nista neostavlja iza sebe!Jeste osetljiv,al je dubok!Pre mesec dana sam nasao sestera na dubini od oko 45cm ispod dalekovoda sa 6 senzitive!Sitnu bronzu cak i na oko 30cm! |