Forum skriveno blago - zakopano blago
O tajnim trezorima - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html)
+--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html)
+---- Forum: Priče i legende o zakopanom blagu (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-24.html)
+---- Tema: O tajnim trezorima (/thread-1959.html)

Stranice: 1 2 3 4 5 6

Odg: O tajnim trezorima - himovich - 02-08-2013

Nisi me svatio mesto tacno nije u makedoniju ali nije orginal  samo je premestaj  ali mesto vredi poz

Odg: O tajnim trezorima - grotagold - 02-08-2013

(02-08-2013, 08:01 PM)Vudi Alen link Piše: Postovani g.Grotagold,

hvala Vam na ovim fotografijama.Meni su lokacije nepoznate iskreno.Na onoj gde su radovi u toku,rekao bih da to verovatno radi drzava jel se vide poveci zahvati koji traju duze vreme,ali svakako nisam siguran o cemu se radi.

S postovanjem,

Vudi Alen
DA UPRAVU STE , RADOVI TRAJU UNAZAD 5 GODINA VEĆ I NAVODNO SE TU ISKOPAVA KAMEN ZA PRAVLJENJE RIZLE ZA POSIPANJE DRUMOVA U ZIMSKIM USLOVIMA (KAKVA PROVIDNA KAMUFLAŽA Big Grin ) A NA OSTALIM FOTOGRAFIJAMA KO DOBRO RAZUME GOVOR OZNAKA ZNAĆE O ČEMU SE RADI.
Verujem da mesta nisu toliko "popularna i poznata" upravo iz razloga koje je želeo i sam Obrenović , koncentrišući pažnju znatiželjnih i šaljući ih u sasvim pogrešnom pravcu. KO RAZUME - SHVATIĆE  8)

Odg: O tajnim trezorima - Vudi Alen - 02-08-2013

Postovani g.Grotagold,

zaista bas nepristupacno mesto za vadjenje rizle.Video sam na fotografijama neke interesatne detalje.

Predpostavljam da se radi o zapadnoj Srbiji na osnovu vase aluzije.Necu Vas pitati koja su to mesta jel smatram da ako ste hteli Vi bi ste i to napisali.Kako vec tamo radi neka kompanija znaci da je to odavno poznato ali mozda ni oni neznaju sta se tacno nalazi pa ipak treba biti tih.

Zelim Vam puno uspeha na tim mestima.

S postovanjem,

Vudi Alen

Odg: O tajnim trezorima - mincic - 02-08-2013

Pozdrav Drugari
A zaista ste nam lepo stivo dali . Grota druze , moram ti zameriti na jednom ZA ISTINU JE UVEK VREME .  Dal je praznik dal nije to nema veze. Naravno istina je negde na sredini i zato je uvek najbolje uzeti od svega po malo i SAm doneti sud o tome u sta verujemo . Necu dalje filosofirati na tu temu . Bravo za naseg druga VUDIJA . Ja se licno uvek veoma obradujem njegovim tekstovima i stavovima i nadam se da ce ih ubuduce biti jos vise . Covek ima znanja koja sezu iznad nasih i to je dobro . Tekstovi koje nalazi i plasira nam su sasvim ok . Licno smatram da mi kao narod moramo uvek ici napred . Ukoliko zpanemo u nekom delu nase istorije zaglibicemo (kao sto jesmo ) i necemo ici dalje , svi ce vozovi proci pored nas . Nekako smo zaista kljucno podrucje ali ja mislim samo iz jednog razloga VIA MILITARIS . Na nasu nesrecu (ili srecu ) ovde se racvaju putevi poznati i nepoznati za istok i zapad , plovni i oni kopneni i geostrateski ssmo bili povoljni za to sto je uradjeno ovamo . Izgubili smo iz vida jednu bitnu cinjenicu koja a to je plovnost reka . SAmo reka nisava je BILA plovna do dimitrovgrada (CARIBROD) a ostale ? znaci tu smo gde smo i sada moramo kako znamo da iskoristimo to sto nam je ostalo u amanet od nasih starih .Zlato je tesko za transport pa je lakse ostaviti ga negde i poneti sa sobom samo ovaj zapis (PLAN) I sa njimie platiti uslugu dalje . Pa zar je cudno sto onda postoje ti podzemni trezori ? Duboka je ovo tema jer doseze daleko u nasu istoriju i tesko cemo je mi sami razbistriti . Opet moram naglasiti JA LICNO  nisam verovao u postojanje tih magaza , ali se kroz istoriju javlja opravdanost postojanja istih i mnoga se pitanja odgovaraju na taj nacin . DA ONE POSTOJE , a na nama je da ih pronadjemo , deaktiviramo zamke i uzivamo u onome sto nadjemo unutra . Naravno takodje mislim da bi zadrzati sve to samo za sebe bio nevidjen tvrdicluk jer su i oni pre nas bili samo njihovi cuvari a ne  korisnici .

Odg: O tajnim trezorima - grotagold - 03-08-2013

Ponekad se Mincicu isplati biti konroverzan i na prvi pogled napadan i provokativan ako nizbogcega drugog onda bar zbog privlacenja paznje drugih clanova foruma da se nadju isprovocirani pa da i sami ponesto napisu i dodaju koje zrno psenice od kojih ce jednog dana biti sasvim dovoljno da se zgotivi jedan hleb da nahrani mnoga usta na duzi vremenski period. Treba malo razmisljati i na taj nacin zar ne  8) ?!    "ZA ISTINOM SE TRAGA A ONA DODJE KADA JOJ JE VREME...NIKAKO RANIJE".....mali dodatak na tvoj komentar Wink

Odg: O tajnim trezorima - grotagold - 03-08-2013

Dobiću jednog dana verovatno prilepljen nadimak "provokatora" ali se zaista nadam da će to biti iz dobronamernih pobuda , što me zapravo donekle i odlikuje i od čega sam kroz život uvek imao više štete nego koristi ali se ne osećam gubitnikom zbog toga...bar mi je sastav ljudi i prijatelja (čiji broj uopšte nije veliki) ..čist kao što mi je i savest čista. Pa da nastavim da golicam maštu sa do sada neobjavljenim fotografijama i mislim ne tako često viđenim ornamentima i oznakama , zbog svih na forumu a posebno se poruka odnosi na "poznavaoce" tematike. HVALA NA DOSADAŠNJOJ PAŽNJI U prilogu postavljam jos jednu fotkicu još jednog u nizu trezora do sada hvala Bogu netaknutog. Obratite pažnju na oznake na steni...."divlja svinja , gnezdo sa jajima i jedno oko koje sve to pomno posmatra !!!

[Slika: p7310009.jpg]

Odg: O tajnim trezorima - mincic - 03-08-2013

POzdrav
Neces druze , neces. Ok si ti lik i svaki post ti je na mestu .  Wink  ;D  Naravno uspeo si u necemu sto mi nismo odavno jer  je Vudi nas uvazeni drug clan ovde odavno i tek je sad resio da podeli sa svima nama neke stvari i hvala mu na tome . Ja sam uzivao u privatnim razgovorima sa njim po skoro celu noc , i uvek sam zeleo jos . A tvoji postovi su britki kao secivo i pogadjaju  bas u centar . Bravo . Naravno zelim ti jos puuuno takvih postova pa nek te proziva ko hoce , ja cu licno uzivati . (Mada ja nesto i ne videh da te neko proziva , a eto vec te branim )

Odg: O tajnim trezorima - Vudi Alen - 04-08-2013

Postovani g.Mincicu,

hvala Vam na lepim recima.

Inspirisali ste me da postavim jos jedan link gde ce forumasi moci da procitaju neke interesatne informacije indirektno vezane sa ovom temom ......treba citati i izmedju redova.

http://www.4shared.com/office/DgZAdEwn/izmiljeno_vizantijsko_carstvo.html

S postovanjem,

Vudi Alen

Odg: O tajnim trezorima - grotagold - 04-08-2013

LICE...

[Slika: lice.jpg]

Odg: O tajnim trezorima - Vudi Alen - 04-08-2013

Postovani g.Grotagold,

interestna fotografija.Slicno lice postoji izmedju Svrljiga i Knjazevca a unutra vise nivoa.

S postovanjem,

Vudi Alen