Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Metal detektori fabrički modeli - specifikacije i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-43.html) +---- Forum: Garrett (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-45.html) +---- Tema: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC (/thread-4891.html) Stranice:
1
2
|
Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - stefan34 - 06-10-2016 Zivim u okolini Zrenjanina i zelim da kupim neki metal detektor do 300 evra pa neznam koji je najbolji za trazenje zlata,srebra,starih novcica,prstenja...pa ako moze neka pomoc Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - janacko - 06-11-2016 poz drug. ja kao, pocetnik... recicu nesto mozda I glupo,ali po meni uzmi neki sto nema displey kao sto ima garet 250 euro-350 ...kako se oni sa zovu I obelezavaju,nem pojma ali iz iskustva kazem bolju dubinu ce dat neki jeftiniji ali da je ono ''staromodan'' razumeces me nadam se, dakle samo nista digitalno za te pare... od skupljih ne kazem ali 250 garrett ili euro ace... ima jacih a mozda jeftinijih Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - crni1 - 06-11-2016 I ja bih se složio sa Pecinskim. Ako hoćeš fabrički detektor a da bude dobar čak 50% bolji (dublji) od tih Gareta ja bih ti predložio da uzmeš Fišera 1266X ima ga u oglasima a ovaj detektor možeš koristiti i kasnije kao ozbiljniji tragač. Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - janacko - 07-11-2016 koja jee cena tog fishera? I moze li naci neki novcic naa 30-40 cm posedujem euro ace I nisaam preterao zadovoljan njime...ali rekreacija I dangubljenje ipak smiruju :-D vec sutra idem nekim brdima setat I pretrazit ima li ista da se iskopa... budite zdravi veseli I srecni Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - relco - 07-11-2016 (07-11-2016, 01:09 AM)pecinski link Piše: koja jee cena tog fishera? I moze li naci neki novcic naa 30-40 cm Evo i ja malo da se uključim u razgovor.Retko će koji danas i noviji digitalni detektor naći taj novčić na 30-40sm.Razlozi su mnogobrojni.Recimo za 30-40 sm dubine otkrivanja u zemlji treba uzeti u obzir da sonda ne može idealno da se kreće iznad zemlje pa mora biti odignuta bar 5sm,Zatim konfiguracija i mineralizacija terena,zagađenost otpadnim predmetima i slično.U načelu sam istog mišljenja da neki stariji modeli pružaju više mogućnosti kod traganja a i jeftiniji su. Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - janacko - 07-11-2016 moj euro ace je nasao novcic 2cm na dubini oko 20 cm uzimajuci u obzir onih +5 iznad zemlje Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - relco - 07-11-2016 (07-11-2016, 06:54 PM)pecinski link Piše: moj euro ace je nasao novcic 2cm na dubini oko 20 cm uzimajuci u obzir onih +5 iznad zemlje Ako je u programu coins ili coins ili jevelry ,onda je sasvim dobro Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - janacko - 07-11-2016 koji je najjaci-najdublji mood? sensitiviti dvevcrtice su ispod maximuma? jel to ok,sa obzirom da se radi o minimalno mineralizovanom zeemljistu,tako reci skoro bez mineralizacije Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - relco - 08-11-2016 (07-11-2016, 09:32 PM)pecinski link Piše: koji je najjaci-najdublji mood? sensitiviti dvevcrtice su ispod maximuma? jel to ok,sa obzirom da se radi o minimalno mineralizovanom zeemljistu,tako reci skoro bez mineralizacije Pa mislim da je najdublji mod ALL metal. Za sve metale ako je minimalna mineralizacija i nezagađen teren.Sensotovoty pojačaš do kraja.Ako ne zvoca onda radi.Ako zvoca i nestabilan je,onda smanjuješ osetljivost za po jednu crtu dok ne počne stabilno raditi. Odg: Garrett Ace 250 da li je dobar za trazenje zlata i srebra?POMOC - Rodasenior - 18-01-2017 Dobar dan pocetnik sam u trazenju skrivenog blaga po Srbiji i Bosni. Vidimo ovu disusiju oko Fišera 1266X pa me zanima koja je razlika izmedju tog modela i sljedeecih Fišera 1266Xb i onda 1270 i tako dalje. Do koje oznake uredjaja su karakteristike ove Fiserove linije priblizne Fišeru 1266X i gdje se mogu kupiti . Ja zelim da kupim jedan takav uredjaj i da na proljece pocnem Unapred se zahvaljujem na odgovorima. Rodasenior |