Forum skriveno blago - zakopano blago
jeohunter 3d dual sistem - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html)
+--- Forum: Komentari i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-62.html)
+--- Tema: jeohunter 3d dual sistem (/thread-2469.html)

Stranice: 1 2 3

jeohunter 3d dual sistem - rimljanin - 09-10-2013

ZDRAVO SVIMA.HTEO SAM PITATI VAS PROFESIONALCE DA LI STE RADILI SA OVOM SPRAVOM I DA LI VREDI TE PARE?CITAO SAM KARAKTERISTIKE SVE JE OK I VISE OD TOGA...KAZEM NEK RADI POLA OD OVOGA PUNA KAPA.VOLEO BI DA CUJEM PROF.I ISKRENI KOMENTAR.HVALA,POZDRAV

Odg: jeohunter 3d dual sistem - Trajko - 11-10-2013

Prevara! Ja sam kao radi. Nema veze sa onim sto se obecavaju. Nokta, KTS, Jeohunter, OKM - PREVARA!!!
Procitaj sta kazu na stranim forumima o tom Jeohunter i osalim slicnim spravama.

Odg: jeohunter 3d dual sistem - rimljanin - 12-10-2013

hvala Trajko na komentaru.ajde nokta i makro group su turci ali okm su NEMCI brate,poznati u svetu kao ozbiljni ljudi i strucnjaci...da oni prave prevare da bi dosli do pare,ne razumem???

Odg: jeohunter 3d dual sistem - grotagold - 12-10-2013

Rimljanin...ko ti brani da kupis gore pomenute uredjaje pa ces sam najbolje da se uveris u njihove kvalitete. Ljudi su skloni da iznose lazne informacije tako da je najbolje da sam proveris. Ja sam bio taj srecnik sto je radio sa OKM pa sam se silno obogatio i brze bolje prodao isti da ne dodjem u iskusenje da opet vadim ogromno blago na desetke metara dubine.

[Slika: slika044.jpg]

Odg: jeohunter 3d dual sistem - Timakumminus - 12-10-2013

to sa 10m je jos i softcore ima i vecih ludaka koji kopaju kao kod pirot na jedno brdo 35metra!!!!!! znaci da se onesvestis kada je vidis i sta nasli sipak......ali za to je jedan od navedenih aparata pokazao da tu ima nesto vredno i veliko......p.s aparat koji je to pokazao je jedan od gore navedenih...necu da kazem tacno koj da ne kvarim reputaciju uglednih proizvodjaca....

Odg: jeohunter 3d dual sistem - Trajko - 13-10-2013

(12-10-2013, 09:10 AM)rimljanin link Piše: hvala Trajko na komentaru.ajde nokta i makro group su turci ali okm su NEMCI brate,poznati u svetu kao ozbiljni ljudi i strucnjaci...da oni prave prevare da bi dosli do pare,ne razumem???

Na inostranim forumima sam više puta pročitao da se OKM proizvodi u Turskoj i samo sklapa u Nemačkoj. Ne znam gde si ti našao da su oni poznati stručnjaci ali ja nisam čuo ni pročitao da je neko zadovoljan sa OKM, osim naravno par očigledno nameštenih komentara na forumima. Nemački tragači sa kojima sam kontaktirao kažu da su OKM aparati potpuno neupotrebljivi. Kažu da su protiv njih podnete i tužbe za prevaru. Znam čoveka koji je kupio exp5000 i išao u Grčku na obuku i opet ništa, prodao ih za četvrtinu cene koju je platio, još imao veeelike probleme sa čovekom koji je od njega kupio.
Njihovi "skeneri" su ustvari obični magnetometri (koji realno treba da koštaju 500-800 evra) na koje su ugradili ekrane i softver koji stvara raznobojne slike na ekranu. Po tome su slični turcima jer Nokta na obične detektore isto ugrađuje velike ekrane da naivni pomisle da su to neki skeneri. Firmu KTS koja nudi slične proizvode i navodno je Nemačka drže Turci koji su se tamo preselili. I oni proizvode u Turskoj, a sklapaju u Nemačkoj i stavljaju Made in Germany. Moj poznanik je bio kod njih - čista prevara.

Odg: jeohunter 3d dual sistem - Sneshko - 14-10-2013

(13-10-2013, 09:08 PM)Trajko link Piše: [quote author=rimljanin link=topic=2835.msg23799#msg23799 date=1381561810]
hvala Trajko na komentaru.ajde nokta i makro group su turci ali okm su NEMCI brate,poznati u svetu kao ozbiljni ljudi i strucnjaci...da oni prave prevare da bi dosli do pare,ne razumem???

Na inostranim forumima sam više puta pročitao da se OKM proizvodi u Turskoj i samo sklapa u Nemačkoj. Ne znam gde si ti našao da su oni poznati stručnjaci ali ja nisam čuo ni pročitao da je neko zadovoljan sa OKM, osim naravno par očigledno nameštenih komentara na forumima. Nemački tragači sa kojima sam kontaktirao kažu da su OKM aparati potpuno neupotrebljivi. Kažu da su protiv njih podnete i tužbe za prevaru. Znam čoveka koji je kupio exp5000 i išao u Grčku na obuku i opet ništa, prodao ih za četvrtinu cene koju je platio, još imao veeelike probleme sa čovekom koji je od njega kupio.
Njihovi "skeneri" su ustvari obični magnetometri (koji realno treba da koštaju 500-800 evra) na koje su ugradili ekrane i softver koji stvara raznobojne slike na ekranu. Po tome su slični turcima jer Nokta na obične detektore isto ugrađuje velike ekrane da naivni pomisle da su to neki skeneri. Firmu KTS koja nudi slične proizvode i navodno je Nemačka drže Turci koji su se tamo preselili. I oni proizvode u Turskoj, a sklapaju u Nemačkoj i stavljaju Made in Germany. Moj poznanik je bio kod njih - čista prevara.
[/quote]

Trajko!
Све што си напшисао у овом посту - милион % је истина!
Драге колеге!
Послушајте искуства оних који су платили школу са великим OKM, Nokta, Jeohunter i KTS преварама.
Немојте поново откривати топлу воду која ће Вас коштати к`о Светог Петра кајгана.
А, ако сте баш од оних који су непоправљиви мазохисти и по мало суицидни, само изволите: купите ова њихова ОКМ, Нокта, Jeohunter и КТS сра~а - па се после убијте од муке.
Послушајте оне који су једном већ били преварени да не доживите исту судбину.
Поздрав!
Sneshko

Odg: jeohunter 3d dual sistem - orbit - 14-10-2013

Samo iz razloga sto  smo 500 godina bili pod turcima nikad nebi kupio nista od turaka  Big Grin , salu na stranu ali  najneozbiljniji su turci i grci u pogledu nekakvih svemocnih sprava prvi imaju izuzetne programere i oslanjaju se na to da nesto nakindjure  ,a na kraju sve to ispada sranje posto nije sve u kindjurenju ali izgleda da smo mi narod koji pada na sve sto je strano i potice negde od vani i naravno ako ima neke slike u boji koji se izbacuju ili nesto na ok goldd fukk itd  Big Grin poput gareta 2500  Big Grin

Odg: jeohunter 3d dual sistem - rimljanin - 14-10-2013

u svakom slucaju hvala svima na komentarima.znaci iz gore navedenog ne postoji skener koji radi,znaci moramo se zadovoljiti fiserima,raznim deusima,vajtsovima itd.pa sa svima sam radio i nasao nista!!!toliko eksera,potkovica,i poneka jevtina parica na maloj dubini...pitam se cime traziti,koji aparat ide dobro na makar metar i po?ispada ne postoji,ovo sto mi trazimo,nadje jedan u milion i taj je veliki srecnik!pozdrav

Odg: jeohunter 3d dual sistem - leder - 14-10-2013

Kolega Orbit,nebih se slozio sa vama osim da sam pogresno razumeo,ali nije za poredjenje Garet GTI 2500 i gore navedeni uredjaj...Garet pa bar ne obecava toliko,niti ima displej u boji i sve sto pokazuje je sasvim pristojna dubina do 30-ak i vise cm,i retko kada "slaze",za razliku os Joe Huntera... Ono previse lepo izgleda kada pogledas njihove objave,da priznam i ja sam se bio primio... Displej koji procentualno izbacuje sastav materijala,(displej u boji  ;D ) dubina u cm (242 cm) oblik predmet, ama fantazija... Daj Boze da stvarno i naprave takav uredjaj dostupan za neke normalne pare... Ovako po prici koju sam cuo,(nisam ga imao niti probao) kopati od 2.5 m i ne naci nista, nije ni najmanje zabavno,savio bih ga oko bukve a ful verzija kosta 4.300 €...
Pozdrav i srecno na terenu...