NOKTA VELOX ONE - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html) +--- Forum: Komentari i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-62.html) +--- Tema: NOKTA VELOX ONE (/thread-221.html) |
NOKTA VELOX ONE - mincic - 07-03-2013 Pozdrav drugari skoro sam cuo o ovom detektoru , ako ga neko poseduje cenio bih njegov komentar na ovu masinu . Unapred hvala . Odg: NOKTA VELOX ONE - Timakumminus - 08-03-2013 poprilicno je jos nov taj aparat nemaju ga jos mnogi ali pitaj Bodu on bi mozda imao neka iskustva sa tim.....ali opet da kazem ja tako mislim a mozda sam se i zeznuo.poz Odg: NOKTA VELOX ONE - mincic - 09-03-2013 Pozdrav drugari i kolege Moram priznati da sam ja vec cuo mnoge pozitivne komentare vezane za ovu masinu . Zelja mi je bila da je malo populaisemo jer mislim da vredi posedovati je za te pare za koje se moze naci . Odg: NOKTA VELOX ONE - grotagold - 09-03-2013 Sve je sa njom OK..ali ima jedan problem..."MINERALIZACIJA JOJ DOSTA SMETA" Odg: NOKTA VELOX ONE - Timakumminus - 09-03-2013 Znaci za moj kraj ne vredi ta mahina .... Odg: NOKTA VELOX ONE - bodatajson - 12-03-2013 nisam bio tune neko vreme vidim zanima vas nokta pa eto da odgovorim prva nokta koja je dosla u srbiju dosla je kod mene u goste i osta kod mene tako da sam ponosni vlasnik nokte i da nedodje do zabune imam i deusa grtagold ti si dobar decko i moj drug ali nemoj brate da lupas gluposti ispadnes smesan sto se tice mineralizacije nokta velox one ima NAJBOLJe moguce stelovanje za mineralizaciju koje nema nijedan drugi aparat na visokomineralizaovanom terenu recimo deusa sam jedva uspeo da nastelujem muku sam mucio zivce mi pokido jedno tri sata na tom istom terenu nokta radi bez problema sto se tice dubine bije deusa i bolja je od deusa u svakom pogledu tragackom ne estetika jer mene zanima konkretan rezultat na terenu koliko mi dodnosi nalaza i na kojoj dubini sto se tice stabilnosti izuzetno je stabilan aparat diskriminacija vise nego odlicna cena je konkurentna ide u paketu sa dve sonde i kosta 800 evrova dve sonde sluske punjac futrola ili 700 eura sa jednom sondom sve u svemu ja noktu nisam voleo nijedan model pre velox-one ustvari sem ove nokte oni nikada nisu nista ni napravili da radi dobro ali nemogu da gresim dusu i kazem da ono sto je dobro nevalja ili obratno naravno ima i mane tezak nezgrapan dugmici za stelovanje su sa unutrasnje leve strane pa lako prilikom trazenja rastelujes aparat slusalice su socijala drska je masivna cvrsta ali nezgodna i teska https://www.youtube.com/watch?v=oBiIU93VJiQ&feature=youtu.be Odg: NOKTA VELOX ONE - mincic - 12-03-2013 Pa tooo druzeeee Ja sam zeleo odgovor od nekoga ko zna da radi sa masinama i ko je radio sa tom masinom . Znaci nesto iz prve ruke . Mislim da mi nemamo nesto velike zahteve za lepotom i ako ova masina moze to sto boda kaze ( a siguran sam u to ) onda je vredi posedovati . Bodo naravno ako zelis da das malo i oko stelovanja bilo bi ok . Odg: NOKTA VELOX ONE - bodatajson - 12-03-2013 nema nista posebno oko stelovanja prosta ko suljpa imas za stelovanje mineralizacije to je ujedno i start aparata polozaji on mineral1-mineral2-mineral3 na visoko mineralizovanim terenima ja sam radio u polozaju ON samo ukljucen bez nekog posebnog podesavanja mineralizacije i radi bez problema onada ide senzitiviti ja to odvrnem na izmedju 10 i 9 na 10 do kraja oce da krcka i malo brjljavi ali to je normalno jer je na maksimumu malo vratis i resen problem iron disc po volji i zelji ja ostavljam na f setings fabricko podesavanje grund balance izmedju 7-8 iron OFF ako neces da cujes gvozdje ON ako hoces da cujes i gvozdje signal audio 3 tona /skinuli su tonove od deusa u orginalu/tu biras hoces 3 tona 2 tona ili 1 ton i na kraju jacina zvuka to je sve u principu imas 6 dugmica za podesavanje nista komplikovano i pocetnik ce skontati podesavanje za 10 minuta ja sam zadovoljan ima zavidnu dubinu detekcije na losem odradjenom terenu sam imao 30 novcica od taga dva sestera viminacijum i jedan veliki folis sva tri su bila preko 30 cm iskreno nisam merio bas tacno jedan viminacijumski je bio na kant okrenut ali isto lep signal sto se tice dubine jeste dubok ima sasvim solidnu diskriminaciju cak daje razlicite tonove na pastete i ostale dzizdabidze za mineralizovane terene nema bolji radi odlicno ispod dalekovoda izmedju dva repetitora nista joj nesmeta sa deusom hoce da se posvadjaju kad su blizu nesto se nemirisu nikako probao da promenim frekfenciju kod deusa ali nista kad god se priblize poblesave i jedan i drugi najverovatnije moze da se nadje resenje i pogodi frekfencija da nesmetaju jedan drugome ali nisam se bas nesto opterecivao i bavi previse tim stvarima Odg: NOKTA VELOX ONE - Coleman - 22-03-2013 Pozdrav! Uzeo sam pre par dana Noktu Velox One i testirao sam ga u kuci i zadovoljan sam!Nisam jos izlazio da ga testiram na nekom terenu u zemlji jer je padala kisa i mnogo je blato!Prava kaljuga!!Za koji dan cu imati prestavu o aparatu!Za sada mi deluje odlicno! Odg: NOKTA VELOX ONE - grotagold - 22-03-2013 (12-03-2013, 05:29 PM)bodatajson link Piše:nisam bio tune neko vreme vidim zanima vas nokta pa eto da odgovorim...PA ŠTO NESMIRI ONDA UREĐAJ NA SENS 10 NA 90cm KAD KAŽEŠ DA JE TOLIKO STABILAN ?...( a da ja lupam gluposti i ispadam smesan) |