Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pecina u duboku kod kuceva
posto sam nov izvinjavam se kolegama ako uradim nesto nepravilno.ima jedna dosta interesantna pecina u selo duboci kod kuceva branicevski okrug.ima sest ulaza,ima puno legenda o njoj i prica da je nageno svasta al navodno niko nije pronasao pravi ulaz a kad god nabuje kise ponekad nesto izleti iz nje..hteo sam da se obratim vama dal neko zna nesto o njoj ima jos jedno ime zovu je ponor...pozzz
Odgovori
Druze ta pecina mora da se dobro ispita jer je mnogo velika.Ukupna dužina Glavnog kanala je 1010 m, Glinovitog kanala je 480 m a dužina Rusaljkinog kanala iznosi 580 m, što ukupno iznosi 1.870 m. Sa sporednim kanalima dugačkim 405 m, ukupna dužina pećinskog sistema Dubočke pećine iznosi 2.275 m.  A da postoi nesto postoi.
Odgovori
da dosta je ispitana al ko zna kad ce bude provaljena..mozda je jos duza.ima price da je jedan od ulaza u rakovu baru i povezana sa sevicom..dosta je teska ima velikko jezero unutra.traze se da isklesana lava.navodno to je pravi ulaz.prica stoji da je bila kovnica tu.sta je tacno neznam jer ja je jos nisam istrazio nikako do sad..hvala
Odgovori
u tu pecinu nikad nisam bio a smatram da nema potrebe ono sto je prohodno sve je pocisceno
Odgovori
ocisceno je,vageno sa tri mesta...al jos uvek pada se litice po neki zlatnik..ima klinovi probali da se penju al nikom jos nije poslo za rukom..jer ide gore pa vani stena e tu je problem...kad bi bio jedan dobar planinar uspeo bi...
Odgovori
moj drug mi je pricao o jednom prepisu iz plana o dubockoj pecini mozda nekome i nesto znaci ona ovako glasi ako se podudara vi odgovorite na forumu.TRAZI DUBOCKU PECINU UDJI UNUTRA U PECINU SA DESNE STRANE TRAZI DOBRO ISKLESAN LAV KAO DA LEZI.ako pstoji ovaj znak javi te se za dalje pozdrav svima i srecno.
Odgovori
znam da se trazi taj lav al ga nema tu.ili je unisten..tu se navodno trazi ulaz.ako ga nagem javljam ti se
Odgovori
(20-02-2012, 10:19 AM)spaidermen link Piše: znam da se trazi taj lav al ga nema tu.ili je unisten..tu se navodno trazi ulaz.ako ga nagem javljam ti se
lav je razbijen pre 60god,znamo gde je bio i gde je bio kameni krst.ako sklopimo kockice mozemo da radimo.sta se jos trazi?pozz
Odgovori
(20-02-2012, 10:19 AM)spaidermen link Piše: znam da se trazi taj lav al ga nema tu.ili je unisten..tu se navodno trazi ulaz.ako ga nagem javljam ti se
lav je razbijen pre 60god,znamo gde je bio i gde je bio kameni krst.ako sklopimo kockice mozemo da radimo.sta se jos trazi?jel se u tom prepisu pominje kameni krst?druze pecina je na 4km od mene mogu da skoknem nekoliko puta dnevno do nje.ako razlozimo misteriju bice dobro za obojicu.pozz
Odgovori
ne dosta je samo lav gde je bio od datle polazimo dalje ako si za saradnju javi nije problem mogli bi da se upoznamo.ja znam dosta ljudi iz duboke pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)