Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta bi ovo moglo da znaci ?
[Slika: BFI4I.jpg]

[Slika: OLzNk.jpg]

[Slika: wgmPA.jpg]

[Slika: hbViH.jpg]

[Slika: W7ZW8.jpg]

Hvala lepa
Odgovori
Всичко е природно ,колега!
Успех и късмет!
Odgovori
Ako je ovo prirodno,kako bi izgledalo klesano ?  Sigurno niste dobro videli slike.
Odgovori
Tu se lepo vidi sve sto treba da se vidi,samo treba naci resenje,a verovatno ima okolo jos neki znak...
Odgovori
To mu prijatelju dodje da uzmes aparat u ruke ali dobaaaar  i pretalaskas sve to natenane  bez da zuris ......
Odgovori
To je Ilirsko Groblje. Nalazi se na sred sela. Okolina je puna i ne moze se bas lako istrazivati.
Odgovori
Moze da bude i keltsko groblje ali ovi znaci prijatelju sa njima nemaju veze nego su to ajducka posla.
Odgovori
pa ne moze se za svaku crticu imati resenje . Nego ajmo mislioci i poznavaoci u akciju . Ja sam ovde video tri rupice , znaci tri groba e sad ja nisam dobro video ostatak pa da se vidi smer i ostalo (ako ga ima) . Lepo ti rekose ,  aparaturu u sake i cepaj. i sa srecom naravno. A pre ces imati ovde srece nego na nesto ajducko .
Odgovori
Ma ima tu jos stosta  uocenog medjutim bez dobrog sokocala ili original plana nista .A i ta rupica nemora uvek znaciti i grob.
Odgovori
Postovani g.Infected,

ona prva fotografija...X u krugu smatram da se odnosi na zatvoreni tunel.Kada stanete tu sta vidite od ostali znakova?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)