Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokta Golden King Deep Procesor Radar
(06-09-2011, 10:01 AM)Strujas link Piše: Golden king nije PI vec VLF !  Wink
Samo da dodam da to nije obican VLF vec sa USB interfejsom !!!! Pa toliki napredak u konstrukciji detektora ja uspeo kod kuce da uradim jos pre 2 meseca.Ali necu da se brukam i da kazem kako je to svemoguci skener koji na ekranu daje 3D sliku pod zemljom i radi bez greske!Dobar geoskener trazi satelitsku podrsku i veliku skolu za nauciti,sto meni ne treba jer sam obican hobi tragac i samograditelj.
Pozdrav.................fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
So malo zakasnuvanje ne go biva prevara.............................
Odgovori
(02-01-2012, 07:12 PM)lrl200d link Piše: Kolega koga tebe te izlazae ne lazi gi i ti drugite toa tursko sranje ne prodavaj go na drugi nema vrska koj znae dobro da go raboti toa se samo golemi mani aparatot e sranje vo kolor boja.............................
sta se to promenilo od onomad kad si ovo ispod napisao

(09-11-2011, 11:00 PM)lrl200d link Piše: So malo zakasnuvanje ne go biva prevara.............................
http://www.skrivenoblago.com/forum/index...ml#msg2138
Odgovori
Ne e dobar.........................
Odgovori
teska prevara mucio se moj drug dva meseca sa ovom skalamerijom posto radi i zivi u nemacku tamo i kupio  garancija sve uzeli su mu jos brdo para na neke dodatne programe i nista resio da ih tuzi
Odgovori
Pa i dileri moraju nesto zaraditi xaxax:-D
Odgovori
Ne ide se bezveze na obuku za ovu skalameriju, ne mozete da znate da radite sa njim kad ste ga prvi put uzeli u zivotu u ruke.
Odgovori
Prwo ja neznam dosta o tim stwarima ali sam razgowarao sa puno profesora i doktora elektronike i dobio identicne odgowore da je nemoguce owim stwarcicama snimiti neki teren .
Odgovori
Oblik terena, supljine, pecine moze, ti profesori nisu upuceni gde je otisla tehnika i kakve sprave sve postoje, samo sto su malo cene prevelike za nas novcanik
Odgovori
Xm mislim da se waras,ok jeste texnika otisla predaleko,rade se kwantni racunari za wojne swrxe,warp pogoni u NASA ili stwaranje antimaterije u Cernu,kloniranje u Engleskoj...ali pomotju radiotalasa i cipowanix mikroprocesora,tranzistorcica itd.nije bas mogutje snimiti teren i to sta ti kazes.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)