Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je pronađeno zlato bezbedno ?
Bez ikakve želje da se ponovo aktivira ova tema,koja je naprasno prekinuta arogancijom jednog od članova foruma, u svrhu potvrde predhodnih Milanovih izlaganja(koje nije završio), pročitajte ovaj članak pa sami izvedite neke zaključke o predhodno izrečenim!

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zaniml...eobrazenja
Odgovori
Ovu temu sam zapoceo zato sto mi je potreban savet sta da uradim, moram da priznam da nisam do sada jos pokusao da izvadim to sto sam pronasao.Istina moje kolebanje i razmisljanje je svakodnevno, nisam bas mnogo sujeveran, jedno (ALI) uvek postoji. Mislim da cu sacekati da prodju ove Mitrovske zadusnice pa cu ovo zavrsiti, pa sta bude.U svakom slucaju hvala svima koji su dali svoja misljenja i komentare.
Odgovori
(04-10-2011, 07:24 PM)djordjep0 link Piše: Ovu temu sam zapoceo zato sto mi je potreban savet sta da uradim, moram da priznam da nisam do sada jos pokusao da izvadim to sto sam pronasao.Istina moje kolebanje i razmisljanje je svakodnevno, nisam bas mnogo sujeveran, jedno (ALI) uvek postoji. Mislim da cu sacekati da prodju ove Mitrovske zadusnice pa cu ovo zavrsiti, pa sta bude.U svakom slucaju hvala svima koji su dali svoja misljenja i komentare.
  Djordje, sujeverje sa tvojom pričom ili drugim sličnim pričama nema nikakve veze. Radi se o nekim sasvim drugim stvarima.Ako si sasvim siguran da zaista imaš nešto i tačno znaš gde je to, poslušaj moj savet, obrati se mom prijatelju Milanu u privatnoj prepiski. Poznavajući ga kao poštenog i korektnog čoveka, verujem da će ti objasniti kako da to odradiš a da pri tome,ne pokupiš neke boleštine. Da li će hteti da ti pomogne  ili ne to vidite među Vama. Neznam da li si do sada pokušao da ga kontaktiraš?Toliko od mene što se saveta tiče, srdačan pozdrav i neka ti je sa srećom.
Odgovori
Ako  je  mesto  skrovito  onda  i  nemoras  da  sve  vadis  odjednom  vec  uzimaj  koliko  ti  treba.Pri  uzimanju  moras  da  zastitis  telo    kao  kosmonaut.Znaci  odelo [  ronilacko] rukavice  na  licu  gas  maska.To  ti je  najvaznije.Posle  toga    obavezno  preduzmi  mere  dezinfekcije , sterilizacije  a  otome  smo  dosta  opsirno  pisali  pa  necu  da  ponavljam.ali  i  u  toku  te  operacije  kao  i  prilikom  ulaska  u  pecinu  i  vadjenja  mera    zastite  vazi  sve  vreme.  Ronilacko  odelo  ti  je  za  te  stvari  najprakticnije.  To  ti  je  ukratko.
ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO    I  SAMO  OPUSTENO.
Odgovori
(05-10-2011, 12:25 PM)mpeca link Piše: Ako  je  mesto  skrovito  onda  i  nemoras  da  sve  vadis  odjednom  vec  uzimaj  koliko  ti  treba.Pri  uzimanju  moras  da  zastitis  telo    kao  kosmonaut.Znaci  odelo [  ronilacko] rukavice  na  licu  gas  maska.To  ti je  najvaznije.Posle  toga    obavezno  preduzmi  mere  dezinfekcije , sterilizacije  a  otome  smo  dosta  opsirno  pisali  pa  necu  da  ponavljam.ali  i  u  toku  te  operacije  kao  i  prilikom  ulaska  u  pecinu  i  vadjenja  mera    zastite  vazi  sve  vreme.  Ronilacko  odelo  ti  je  za  te  stvari  najprakticnije.  To  ti  je  ukratko.
ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO    I  SAMO  OPUSTENO.
Pozdrav mpeco, da te samo nešto priupitam. Da li si sa ovakvom opremom koju preporučuješ, ikada TI LIČNOSAM ušao u pećinu, uzeo nešto zlata,izašao,sterilisao i da ti ništa nije kasnije zafalilo??? Samo mi odgovori sa "DA" ili "NE" ????? Ali onako ISKRENO I OPUŠTENO, kako sam kažeš?
Odgovori
Au brate ala je ovo komplikovano, prosto da covek ne poveruje.Ovde u mom kraju sele celo groblje ali niko nema ronilacku opremu i gas masku.Nose obicne maske preko lica i radna odela.Hoce li svi ti ljudi koji tamo rade zbog tolike izlozenosti bakterijama i raznim mirisima biti zarazeni ili umreti.?
Odgovori
(05-10-2011, 03:40 PM)djordjep0 link Piše: Hoce li svi ti ljudi koji tamo rade zbog tolike izlozenosti bakterijama i raznim mirisima biti zarazeni ili umreti.?
hihiihihihihihihihihii definitivno ce umreti, dal od bakterija dal od starosti
mada ako si covek trebao bi da ih upozoris da ako zele i dalje da se bave svojim grobarskim poslom
pod hitno kupe ronilacka odela za telo, zastitnu masku za lice, prskalicu za voce na ledja , i po 100 grama hipermangana u dzepove,
reci im i da se zbog obilnog jonizujuceg i radioaktivnog zracenja nigde ne idu bez "licnog pribora za dekontaminaciju" i par litara nafte za tusiranje po izlasku iz grobnice Smile
Odgovori
Mislim da cu komunalnom ciji su oni radnici predloziti da kupe opremu a ja cu im nabaviti po dobrim cenama pa cu jos i da zaradim neku kintu.Nego salu na stranu secam se kada sam bio klinac u mom gradu je jedan covek sam na jevrejskom groblju otkopavao grobove i to bez ikakve maske i bilo cega.Mi klinci smo cucali na zidu i gladali znatizeljno sta radi, dakle primera je mnogo, pa cak da u jednu istu grobnicu stavljaju dva pokojnika.
Odgovori
Danas  sam  morao  na  teren  nesto  ranije  pa  evo  da  odgovorim  pop  martinu  ostao  sam  mu  duzan  odgovor.Vidim  da  se  u  medju vremenu  razvio  i  smisao  za humor  sto  je  pozitivno.Oni  koji  koriste  opremu znaju  zasto  je  to  odelo  dobro  narocito  kada  su  u  pitanju  rimske  grobnice  i  sve  vezano  za  njih.Samo  neoprezni  to  jest  neinteligentni  i  naviglavine  sa  golom  z.....om  skacu  u  crno  trnje  i  unapred  se  nadaju  da  izadju  neogrebani. Ko  se  cuva  i  bog  ga  cuva.O merama  zastite  imaju  puno  toga  ovde  da  procitaju  pa  ako im  treba  bar  imaju  gde da  se  informisu.Pop  Martina  je  nesto  drugo  interesovalo    i  sto  se  toga  tice  u  pravu  je  d a  sto  sam  rekao  Djordju[a  tako  se  zove  i  moj  rodjeni  brat] o  zastiti  za  mene  nije  dovoljno.Za  razliku  od  mnogih  sa  ovog  foruma  ja  jesam  sujeveran  i  jedan  od  clanova  moje  ekipe  je  zaduzen  za  sve  radnje  koje  trebaju  da  se  obave  i  pre  samog  polaska  na  teren  ,oko  mesta gde  treba  da  se  kopa  kao  i  za  vreme  kopanja  a  i  posle  toga.Mene  nije  sramota  da  to  kazem  a  i  ponosan  sam  sto  neke  od  tih  divnih  ljudi  imam  za  svoje  prijatelje.O  tome  sam  pope  ovde  i  pisao.Uostalom  imate  i  vi  u  Zajecaru  coveka  koji  vam  oko  toga  moze  puno  pomoci  iskreno  se  nadam  da  je  zdrav  i  ziv.Ion  nemora  na  teren  [kao  jos  par  njih]  da  bi  resio  rebus  a  verujem  da  pop  zna  o  kome  je  rec  dovoljno  mu  je  samo  odneti  malo  z...e  sa  terena.Takvih  ima  hvala  bogu  jos  nekoliko.O  cuvarima  rimskih  grobnica  cemo  drugom  prilikom  kada  za  to  dodje  vreme.Pope  trazio  si  kratak  odgovor    dobio  si    malo  detaljniji  ako  jos  nesto  ima  nejasno  pitaj slobodno  osim  imena  ljudi  i  zena  gore  pomenutih. 
ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO  SAMO  OPUSTENO.   
Odgovori
Dobar dan zelim i puno pozdrava za sve clanove foruma od mene kao novog clana.

Unapred da kazem da sve sto cu sada napisati izgledace kao skretanje sa teme ali verujte mi samo na prvi pogled.Zahvaljujem se pojedinim clanovima na ovoj temi slatko sam se nasmejao.
Naime,dok sam ono bio mladjan lovac ja cesto sam primenjivao kod zenskog roda jednu smicalicu.Ako kojim slucajem primetim da kod devojke makar trunka interesa postoji prema meni primenjivala se sledeca taktika.
Posto smo se nekako upoznali ili nas neko upoznao ili smo bili u istom drustvu pa se tako znamo,na prvi sledeci nas slucajni susret obavezno joj se javljam ali obavezno.Eeeej pa gde si pa kako si itd,ali obavezno mora da si kao u nekoj zurbi i frci...razgovor ne sme da traje duze od dva minuta ali nikako.I onda tako kao u odlasku joj kazem"imam nesto vazno da ti pricam kad se budemo videli"ona te odmah pita "a sta" a ti vec odlazis a ona "pa stani da mi kazes" a ti kao "zurim majke mi" i ti odlazis.
Prodje dan,prodje dva tri u vr`glave kad gle cuda zvoni telefon.Raspitala se i nasla broj da joj kazem ono mnogo vazno...i ta sad prica ima nastavak ali sad cu da stanem jer ipak nije fora sve bas da vam kazem.

E sad,verujte mi ova ovoliko prosta fora je toliko puta palila kod zenskih mozgova(ma kakav stepen obrazovanja i inteligencije da su imale)da je to prosto neverovatno.Kunem vam se da sam se toliko puta cudio i smejao i pitao da li je moguce da na ovo mogu da nasednu.

Verujte mi da sve ovo sto sam sada napisao je najtesnije vezano za sve ovo sto se napisalo i "izvelo" u ovoj temi.Samo dobro razmislite lepi moji sta vam je Krusarac sad reko(napisao)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)