Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rakov dol
Ublizini  Ljuberadje  pre  nekoliko  godina?
    ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO.
Odgovori
Tacno  tako.
Odgovori
ja sam cuo ida su ove godine nadjene poluge ublizini rakov dola kada je pravljen novi put i isti scenario dosla milicija i sve sakupila
Odgovori
  Lepo  kazu  hajduci  da  jedino  ljudi  umni  i  razumni  mogu  njihovo  zlato  uzeti.  Treba  tada  biti  hladne  glave  i  to  podeliti  bratski  na  jednake  delove.  A  budale  se  najcesce  posvadjaju  a  i  pobiju  oko  toga  ko  ce  da  uzme  vise , to  se  desilo  mnogo  puta  i  desavace  se  i  dalje.Na  kraju  najcesce  dobiju  batine  a  i  sipak  .
  ISKRENO  POSTENO  I  OPUSTENO!!!!
Odgovori
Ko  hoce  vece  izgubi  iz  vrece .
Odgovori
Pre  tri  dana  je  slucajno  pronadjena  mala  pecina  pored  puta  u  kojoj  je  bilo  puno  raznih  predmeta  od  zlata,  medju  kojima  i  malih  poluga , predmeta  u  obliku  kocki  ,  narukvica  i  raznog  nakita. Nasli  putari  slucajno    a  dosli  nadlezni  i  helikopterom  odneli. Kazu  da  je  bilo  vise  stotina  kilograma  koji  su  bili  u  maloj pecini  zazidanoj  kamenom  ispolja  zamazanoj  zivim  krecom  i  peskom  a  nadena  je  dok  je  siren  put  prema  crvenoj  jabuci  gde  treba  da  Talijani  vade  mermer. Ko  zna  sta  ce  se  jos  naci  dok  se  stigne  do  jabuke  iliti  UMA  GUSKE.
Odgovori
pa to je najmanje 10. put ove godine da putari prilikom radova na putevima pronadju tozla i nadlezni uvek dodju bas helikopterom i odnesu ga! sve izvadise i odnesose, proklete ptice
Odgovori
  Zdravo prijatelju.Samo  je  interesantno  sto  je  ovde  pre  nekoliko  godina  nadjeno  u  klisuri  kod  Lj ubeadje,  zatim  pored  vodenice    pored  puta  ,  a  i  pre  tri  dana    su  radnici  koji  rade  na  putu  prema  Crvenoj  Jabuci  sireci  put  nasli  jos  jednu  magazu.  Upitanju  su  svuda  bile  vecim  delom  zlatne  poluge  ,a  u  ovoj  poslednjoj  je  bilo  i  zlatnog  nakita  kao  i  izlivanih  predmeta  u  obliku  kocki  , trouglova  a  i  malih  poluga. Put  se  siri zato  dabi  se  mermer  iz Crvene  Jabuke  mogao  da izvozi.Apis  je  u  pravu.Crvena  Jabuka  se  pominje  i  kao  UMAGUSKA  a  tu  je  blizu  i  Zlata.
Odgovori
da li ta hajducka glava jos stoji,ja imam plan za tu lokaciju!!!
Odgovori
postoji , interesujeme dali se poklapaju neki detalji sa tvojim saznanjima.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)