Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena lokva
Imam dva razlicita spisa (ako ne racunam i one sumnjive pisanije) u kojima se pominje Crvena lokva. Jedan je od Popa Martina adrugi od Ermonak Kostantina. U oba spisa se sem Crvene lokve pominju jos par istih pojmova tako da se moze zakljuciti da se radi o istom mestu .Ukoliko neko zna za neko mesto koje se ovako zove neka se javi a bilo bi pozeljno ukoliko bi naveo i neki znak koji se tamo nalazi.
SVIM CLANOVIMA I ADMINISTRATORU ZELIM SRECNU I USPECNU NOVU GODINU
Odgovori
Ja znam za jednu crvenu lokvu oko koje se nalezi dosta krstova na kamenju i na jednom kamenu štemovan nakovanj i čekić. To je viđeno pre 10 god. da li se poklapa sa tvojim planom?
Odgovori
Ne.
Odgovori
Seto sam se za još jednu crvenu lokvu znakovi su mač i zmija na kamenu, pored se nalazi pećina gde je živelo trideset hajduka da li se ovo uklapa?

Hteo bih da kažem da su se znakovi jedva videli meni su ličili na mač i zmiju ali može da bude i nešto slično.

Pozdrav!
Odgovori
Ni ova ne odgovara . Ali ne odustajemo od traganja .
Odgovori
A selo Smrdan,padez,dva bunara.Znaci li ti to nesto.
Odgovori
Citat:A selo Smrdan,padez,dva bunara.Znaci li ti to nesto.

zanimljivo!!! u subotu je neko pomenuo crvenu lokvu i Padez, slusao sam na toki voki
Odgovori
El Loko pa ti si neki opasan lik ?!
A u kom delu si čuo to?
Odgovori
ozna sve dozna, u lov sam bio u Vlaskoj planini pa kad sam se vracao magistralnim putem negde odprilike kad se prodje Belo polje preme Vojnegovcu a u pravcu Pirota, neko od lovaca je rekao u kom pravcu su kerovi odjurili neku divljac.
Odgovori
To bi trebalo da budu "Krvave Bare" na staroj planini .Arbinje.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)