Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac
GEO-RADAR ,ZOND 15 F.
Odgovori
Da sada mi je sve jasno , Petar Vlcev Varna . Koping made in Serbija .
Odgovori
Citat:Dragi prijatelji!
Pre 8 medeci je kum mog prijatelja u Nemačkoj kupio potpuno novi OKM eXp 5000 sa kompletnom pratećom opremom za "tričavih" 45.000 evra! Videti: http://www.okmmetaldetectors.com/produc ... hp?lang=sr
Bio je kod švaba dva dana na obuci kakao bi ga oni veoma brzo naučili da rukuje sa tom "aždajom". Dok je bio na švapskom poligonu bio je raspamećen mogućnostima te zveri.
Kada smo ga ovde u Srbiji svi zajedno testirali do u "sitna crevca" došli smo do sledećeg zaključka:
1. Dubine koje navodi OKM za tu mašinui su totalno nerealne. Ako OKM tvrdi da eXp 5000 može da otkrije zlato na 25 metara dubine, istina je da ta dubina jeste (maksimalno) samo 2,5 metara;
2. Veoma je nestabilan u radu na mineralizovanom terenu;
3. Daje lažne signale na obične keramičke ulomke od posuda kao da su zlatni objekti i to se ne može nikako eliminisati;
4. S obzirom da je plaćen 45.000 evra, elektronika ugrađena u njega ne vredi više od 4.500 evra!
Pouka!
Sve što tvrdi OKM u vezi te mašine treba svesti samo na 10% od realnog, a to važi i za njegovu cenu!
Drugim rečima, ovo je jedna OGROMNA i SKUPA PREVARA I OBMANA zasnovana na javnom reklamiranju nerealnih mogućnosti tog aparata koje važe samo na njihovom poligonu - na osnovu čega je za nega i formirana ta astronomska cena!
Naravno, Švabe neće ni da čuju da vrate pare pa je kum mog prijatelja protiv njih pokrenuo tužbu za prevaru. Šta će od te tužbe biti - videćemo...
Dakle, ljudi mani te se OKM firme, izuzev ako nemate para za bacanje.
Ako Vas interesuje kupovina pravih geofizičkih aparata sa realnim mogućnostima i cenama (Geo-radari, Sonari, Skeneri Res-metri, itd...), javite se na moj PP.
Pozdrav!
Sneshko

U potpunosti se slazem sa tobom i mislim da je u stvari kod tih skupih aparata samo najbitnija reklama. Na kraju krajeva kod zapadnjaka reklama je najvaznija stvar, sto ne znaci da je ono sto se reklamira dobro. Licnog sam misljenja da to sto moze da odradi EXP 5000 moze sigurno da odradi i neki jeftiniji aparat. U sustini, najbitnije je da covek ima sto vise terenskog iskustva sa aparatom koji poseduje i da mu udje u
Citat:stos
, kako ne bi gubio uzalud vreme i novac. Ono sto me stvarno nervira kod njih je to sto se razbacuju dubinama, 10, 15, 20, 25. Nisam pesimista, ne bi bio ovde na forumu da jesam, ali kad bi mi neki aparat i pokazao da je zakopano na 10 metara, sigurno ne bih kopao, jer to vec prelazi u
Citat:nemogucu misiju
i zaludjivanje.
Odgovori
Izvinite na greskama, nisam bas u fazonu sa ovim forumima.
Odgovori
Citat:Da sada mi je sve jasno  , Petar Vlcev  Varna    . Koping made in Serbija .

Da, ovaj Bugarin pravi izuzetno dobre Geo-radare za male pare = samo 3500 evra.
Pogledajte njegov sajt: http://georadar.150m.com/ kao i: http://metaldetectings.com/news.php?extend.34

Moj Zond 12e je koštao oko 25.000 dolara (bez carine i sa tri sonde do 10 metara dubine) i dosta je komplikovaniji za rad za potrebe hobby traganja, ali je zato sa profesionalnog aspekta dubinske prospekcije Zond 12e "tata-mata", što je meni i bilo neophodno. Videti: http://www.accuratelocators.com/zond_index.html

E, sad, za potrebe hobby traganja uvek bih preporučio bugarinov Geo-radar zato što je (skoro) 10 puta jeftiniji od Ukrajinskog "Zond-a" ili još skuplje Švedske "Male", a perfektno može da završi bilo koji posao svakom hobby tragaču.
Dakle, za hobby traganje mnogo je jeftiniji (a isto tako dobar i upotrebljiv), Geo-radar kojeg proizvodi Petar Vlcev u Bugarskoj.
Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
Car Constantin!
100% pravilno i tačno razmišljaš!
Ne daj se navući na skupe i sulude prevare!
Pozdrav!
Sneshko
Odgovori
Koj ima dobar tragac i skener u MK. mozemo da ispitamo neki mesta posto znaci su unisteni.
Odgovori
Baram osoba koja ima dobar skener ili tragac za da rabotime na nekolku mesta vo juzna makedonija. Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)