23-07-2011, 12:13 AM
sari gjol se naoga nad podares koe e tursko napusteno selo
Dali neko zna
|
23-07-2011, 12:13 AM
sari gjol se naoga nad podares koe e tursko napusteno selo
24-07-2011, 08:04 AM
lrl200d
Prijatel kaj MOMIN IZVOR treba da ima znak -- MOMA so CVET--
24-07-2011, 08:25 AM
Vo sari Djol treba da ima -- ajducka vodenica - cesma so tri cepuri
24-07-2011, 03:49 PM
Kokolenskata pestera treba da bide Causev dol tamo treba da ima rogovi od Elen i oro od 40 dusi, i na sastav na dve reke jos puno znaci
24-07-2011, 09:48 PM
gold , opet sve ovo e kud mene u Bugarsko.Pozzz .
25-07-2011, 12:41 AM
Ja koliko vidim po ovim zapisi sto imam skoro 70% su u Bugarsko kako to da odradimo.
25-07-2011, 01:28 AM
Citat:Ja koliko vidim po ovim zapisi sto imam skoro 70% su u Bugarsko kako to da odradimo.E moj druze sto ti mislish nekoj e cekaja do sga mi da otidemo sga i da gi iskopamo pare,od pamtivek se znaev tija mesta i tija dokumenti sto gi imamo mi svi ako e sve toj tacno odmana si e nekoj napunija zepovi mi sga samo si igramo zmucku ,ke ne ceka li nekoj nas da otidemo i da odnesemo dokumenti od Mk,kd 99 posto shto gi ima kude nas u mk,dokumenti, dovagav od Srbiju i od Bugariju i sga mi ke gi prodavamo na komshie pamet. Pozdrav
25-07-2011, 08:47 AM
E moj druze sto ti mislish nekoj e cekaja do sga mi da otidemo sga i da gi iskopamo pare,od pamtivek se znaev tija mesta i tija dokumenti sto gi imamo mi svi ako e sve toj tacno odmana si e nekoj napunija zepovi mi sga samo si igramo zmucku ,ke ne ceka li nekoj nas da otidemo i da odnesemo dokumenti od Mk,kd 99 posto shto gi ima kude nas u mk,dokumenti, dovagav od Srbiju i od Bugariju i sga mi ke gi prodavamo na komshie pamet.
Pozdrav BOBI Nikad se neznae zajac u koj trn lega ja ne vikam deka smo prvi ali e ne mislim deka ce bidemo posledni JOS - JOS puno generacije po nas ce idev po ovuj rabotu a mislim deka so sila nikoj nikogo ne tera
26-07-2011, 12:25 AM
Citat:E moj druze sto ti mislish nekoj e cekaja do sga mi da otidemo sga i da gi iskopamo pare,od pamtivek se znaev tija mesta i tija dokumenti sto gi imamo mi svi ako e sve toj tacno odmana si e nekoj napunija zepovi mi sga samo si igramo zmucku ,ke ne ceka li nekoj nas da otidemo i da odnesemo dokumenti od Mk,kd 99 posto shto gi ima kude nas u mk,dokumenti, dovagav od Srbiju i od Bugariju i sga mi ke gi prodavamo na komshie pamet.U pravo si ti 100 posto samo mene mi beshe misla deka tija pishanie shto gi imamo ne drziv vodu,treba da se orentiramo povishe na drugi rabote neshto po realno a tija Pesnopojke kako sto gi vikav bugari nemav vrsku po njima niti e nekoj nashja niti nekad ke najde neshto.Pozdrav
07-03-2013, 07:39 PM
sari djol se naogja posle podares na plackovica,vo blizina treba da ima i ajducka vodenica i cesma so tri sepurki kako so kazuvate,ama treba da ima uste nesto KLESANO na kamen.... dali nekoj go ima videno toa klesanoto.....pisete mi mozam da pomognam pozzz
|
|
|