Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dali neko zna
sari gjol se naoga nad podares koe e tursko napusteno selo
Odgovori
lrl200d
Prijatel kaj MOMIN IZVOR treba da ima znak -- MOMA so CVET--
Odgovori
Vo sari Djol treba da ima -- ajducka vodenica - cesma so tri cepuri
Odgovori
Kokolenskata pestera treba da bide Causev dol tamo treba da ima rogovi od Elen i oro od 40 dusi, i na sastav na dve reke jos puno znaci
Odgovori
gold , opet sve ovo e kud mene u Bugarsko.Pozzz . Smile SmileSmile
Odgovori
Ja koliko vidim po ovim zapisi sto imam skoro 70% su u Bugarsko kako to da odradimo.
Odgovori
Citat:Ja koliko vidim po ovim zapisi sto imam skoro 70% su u Bugarsko kako to da odradimo.
E moj druze sto ti mislish nekoj e cekaja do sga mi da otidemo sga i da gi iskopamo pare,od pamtivek se znaev tija mesta i tija dokumenti sto gi imamo mi svi ako e sve toj tacno odmana si e nekoj napunija zepovi mi sga samo si igramo zmucku ,ke ne ceka li nekoj nas da otidemo i da odnesemo dokumenti od Mk,kd 99 posto shto gi ima kude nas u mk,dokumenti, dovagav od Srbiju i od Bugariju i sga mi ke gi prodavamo na komshie pamet.
Pozdrav
Odgovori
E moj druze sto ti mislish nekoj e cekaja do sga mi da otidemo sga i da gi iskopamo pare,od pamtivek se znaev tija mesta i tija dokumenti sto gi imamo mi svi ako e sve toj tacno odmana si e nekoj napunija zepovi mi sga samo si igramo zmucku ,ke ne ceka li nekoj nas da otidemo i da odnesemo dokumenti od Mk,kd 99 posto shto gi ima kude nas u mk,dokumenti, dovagav od Srbiju i od Bugariju i sga mi ke gi prodavamo na komshie pamet.
Pozdrav

BOBI
Nikad se neznae zajac u koj trn lega ja ne vikam deka smo prvi ali e ne mislim deka ce bidemo posledni JOS - JOS puno generacije po nas ce idev po ovuj rabotu a mislim deka so sila nikoj nikogo ne tera
Odgovori
Citat:E moj druze sto ti mislish nekoj e cekaja do sga mi da otidemo sga i da gi iskopamo pare,od pamtivek se znaev tija mesta i tija dokumenti sto gi imamo mi svi ako e sve toj tacno odmana si e nekoj napunija zepovi mi sga samo si igramo zmucku ,ke ne ceka li nekoj nas da otidemo i da odnesemo dokumenti od Mk,kd 99 posto shto gi ima kude nas u mk,dokumenti, dovagav od Srbiju i od Bugariju i sga mi ke gi prodavamo na komshie pamet.
Pozdrav

BOBI
Nikad se neznae zajac u koj trn lega ja ne vikam deka smo prvi ali e ne mislim deka ce bidemo posledni JOS - JOS puno generacije po nas ce idev po ovuj rabotu a mislim deka so sila nikoj nikogo ne tera
U pravo si ti 100 posto samo mene mi beshe misla deka tija pishanie shto gi imamo ne drziv vodu,treba da se orentiramo povishe na drugi rabote neshto po realno a tija Pesnopojke kako sto gi vikav bugari nemav vrsku po njima niti e nekoj nashja niti nekad ke najde neshto.Pozdrav
Odgovori
sari djol se naogja posle podares na plackovica,vo blizina treba da ima i ajducka vodenica i cesma so tri sepurki kako so kazuvate,ama treba da ima uste nesto KLESANO na kamen.... dali nekoj go ima videno toa klesanoto.....pisete mi mozam da pomognam pozzz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)